Saturday, July 8, 2017

Recent Skincare and Makeup Empties


Corine de Farme micelarno vodo imam že kar dolgo. Ves čas sem jo imela v kopalnici na polički, saj se mi zdi izredno priročno, da je v večji embalaži, da ima pumpico, tako si vedno pred odstranjevanjem ličil stisnem malo na dve vatki in na hitro odstranim večino očesnega mejkapa (sploh če nosim eyeliner), nato pa nadaljujem s temeljitim odstranjevanjem ličil in čiščenjem kože. Zdi se mi, da je učinkovita, z nakupom pa sem dobila veliko količino izdelka za res prijazno ceno. Če se prav spomnim, 400ml stane približno 6€? Nekaj takšnega. Bi jo zagotovo kupila še enkrat, če ne bi bila obsedena z izdelki za čiščenje, saj ponavadi vedno kupim nekaj drugega. Pač rada preizkušam različne stvari. Trenutno imam še malce LRP Ultra micelarne vode, med potepanjem po Pragi pa sem si kupila še Garnier 3v1 micelarno vodo za mešano kožo (Garnierjeva popularna verzija v zeleni različici).

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm je en mojih all time favourite izdelkov. To je bil že moj drugi lonček, trenutno imam željo preizkusiti Pixi Caroline Hirons Double Cleanser (je bil že v načrtu, a sem sama sebe med obiskom Sarajeva presenetila z impulzivnim nakupom L'Orealove Fine Flowers čistilne kreme (nakup obžalujem, saj z njo nisem tako zadovoljna kot sem vedno s Clinique TTDO, in verjamem da bi bila s Pixi CH Double Cleanserjem veliko bolj - enostavno ne predstavljam si, da bi Caroline Hirons ustvarila izdelek, ki ne bi opravljal tega kar obljublja)). Take The Day Off je res čudovit izdelek, nanj lahko vedno računam, da bo raztopil in odstranil vsa ličila in umazanijo na obrazu, kožo pa pustil tako lepo mehko in nežno, brez občutka zategovanja, skratka, kot da bi že uporabila tudi vse serume in kremice. Mislim, da ga bom kupila še velikokrat, priporočam ga pa res čisto vsem! 

Rimmel Stay Matte transparentni matirni puder je še en izmed tistih izdelkov, katere kupim večkrat. Je enostaven za uporabo, cenovno ugoden, kvaliteten, edina stvar, ki me moti je embalaža, saj jo vedno nekako razbijem. Tokrat mi je celo uspelo, da je nisem, čeprav mi je pakrat zletela po tleh. Sam puder je, kot sem že rekla, zelo ugoden, je pa res, da ga porabim precej hitro, zadnje čase, ko se mi koža masti malce bolj pa enostavno nimam občutka da opravi res dobro delo. Trenutno uporabljam Catrice Prime and Fine puder v kamnu, o katerem bom kakšno rekla kmalu - moj prvi vtis je tak, da je nekje tam tam s Stay Matte, edino s precej boljšo embalažo.

EX1 Invisiwear tekoči puder me je malce razočaral, hkrati pa navdušil. Navdušil me je zato, ker je bil v moji kolekciji pudrov ob nekem času res edini, ki mi je lepo izenačil ten in prekril in nevtraliziral rdečico na obrazu - sam po sebi, brez potrebe po kombiniranju s kakšnim drugim. Ni pa mi bil všeč zato, ker se mi je zdel malce težak in 'kejkast', sploh po nekajurnem nošenju - okrog oči in nosu ter na bradi se je kmalu začel 'ločevati', kar res ni bilo kjut. Proti koncu sem ga začela kombinirati z vlažilnim serumom, takrat se mi je efekt zdel mnogo lepši, a vseeno ga ne bi več kupila. Moj odtenek je bil 2.0.

MAC Pro Longwear Concealer je korektor o katerem sem pisala že en čas nazaj, v moji objavi o treh najljubših korektorjih. Res je zelo dober, verjetno ga bom kupila, edino kar me moti je potratna (čeprav higienična) embalaža, saj vedno stisnem ven preveč, če ga želim uporabiti samo pod očmi za prekrivanje podočnjakov. 

Bourjois Healthy Mix Concealer sem prav tako omenila v isti objavi o najljubših korektorjih, kar še vedno velja. Kupila ga bom zagotovo spet, takoj ko porabim Catrice Liquid Camouflage, ter če se vmes ne pojavi želja po preizkušanju še kakšnega drugega kultnega korektorja (kot na primer Maybelline Fit Me). Trenutno imam res obsesijo s korektorji, kar vse po vrsti bi imela!

Collection Lasting Perfection Concealer me ni navdušil. Je sicer zelo prekriven in mislim, da bi bil super za prekrivanje nepravilnosti, za pod očmi (kjer sama korektor najbolj potrebujem), pa enostavno ne gre, je preveč težak, čez čas izgleda res luskasto in maskasto, kar mi prav nič ni všeč. Mogoče bi ga kupila znova za prekrivanje nepravilnosti, za prekrivanje podočnjakov pa zagotovo ne. 

To so bile moje izkušnje z nekaj izdelki, katere sem pred kratkim porabila. Če si tudi ti uporabljala katere od teh, kašno je pa tvoje mnenje? :)

LP, Nina
xx
SHARE:

No comments

Post a Comment

© Nina in the Spring. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig