Saturday, December 9, 2017

TCandles - Svečka za vsako priložnostS Tanjinimi svečkami sem se prvič srečala, ko sem od prijateljice Žive dobila Vesno. Takoj sem se zaljubila v svež pomladni vonj, ki je bil kot narejen zame. Ko sem prišla zvečer domov, svečke nisem prižigala, ampak sem jo samo odprla, ter pustila na nočni omarici. Zaspala sem kot dojenček, saj se je le v nekaj minutah cela soba napolnila s svežim, pomladnim vonjem po pokošeni travi, ki me je zazibal v pomirjen spanec. Takoj sem se zaljubila. Od takrat sem Vesno naročila že dvakrat, trenutno pa prižigam že četrto. 
The love is real. 

Tanjine svečke so mi všeč, ker so narejene ročno v Sloveniji, vonji so originalni in prav nič ne spominjajo na sintetične in že tisočkrat prežvečene vonje mass market svečk, embalaža je preprosta in priročna, saj jo lahko potem uporabim za kaj drugega, vonji so izjemno močni - v pozitivnem smislu - saj me od njih ne boli glava, ampak so že sami po sebi (brez da svečko prižgem) tako intenzivni, da brez problema napolnijo celo sobo. Najlepše pa mi je, da lahko z nakupom podprem mlado slovensko ustvarjalko in podjetnico. You go, girl! 

Kot že rečeno, Vesna je moja najljubša. Priporočila sem jo že nešteto prijateljem, priporočam pa jo tudi tebi. Imela sem priložnost povonjati tudi Caramel Brownie, ki diši tako dobro, da bi se lončka lotila kar z žlico! Med novejšimi, božični sezoni primernimi vonji pa najdeš naslednje: Christmas Tree, Ho Ho Ho, Let it Snow, Mrs. Santa Cookies in Orange Clove. V mojem domu sta se tokrat znašli božični Let it Snow in Orange Clove

Let it Snow diši po snegu. Ja! Jaz si tudi nisem mislila, da je to možno. Tanjo sem povprašala, kako sploh lahko ustvari kaj takšnega, in pravi: "Ko mi pade na misel kakšen vonj želim, potem prebiram in testiram, dokler ne nastane željeno." Let it Snow že na prvi pogled spominja na sneg - snežno bele barve, s srebrnimi bleščicami, ki spominjajo na bleščeče kristale svežega snežnega zameta. Sam vonj spominja na sprehod po zasneženem gozdu, zahvaljujoč gozdnemu mahu, jasminu, začimbam in citrusom, ki pričarajo vtis zimskega zraku. Zame ima nekakšen nostalgičen vonj. Spominja me za zimska jutra, ko sva bila z bratom zasnežena doma in sva lahko izpustila šolo. Ponavadi sva se vedno stiskala na vroči peči, skrita pod stojalom s sveže opranim perilom, ki je dišalo po svežem mehčalcu. Najlepši spomini!

Orange Clove pa me spominja na zdajšnji najlepši trenutek, na miren večer doma pred TVjem, ob skodelici kuhanega vina in kočkom čokolade. Cimet, pomaranča in klinčki. Ta svečka diši kot skodelica kuhanega vina. Še lepše mi je, kot drenjanje v centru Ljubljane, na mrazu. Lahko imam lučke in kuhano vino kar doma! 

Pred kratkim sem naročila dve H&M svečki, bolj ali manj samo zaradi embalaže, saj se mi je zdelo, da bi jo lahko porabila za shranjevanje vatk v kopalnici ali lastik za lase. Priznam, da me intenzivnost vonjev ni bog ve kako navdušila. Dišali sta že lepo, a z vonjem nista ravno napolnili prostora kot to znajo Tanjine svečke. Moja edina pripomba so bile pentljice na pokrovčkih, saj sem jih ob gorenju mogla pospraviti nekam drugam, sama pa imam navado da svečko postavim na pokrovček. Sedaj tudi te 'pomanjkljivosti' ni več, saj je Tanja pentljice nadomestila s preprostimi nalepkami z imenom svečk. Super! 

Tanjine svečke priporočam za kakšno božično ali novoletno darilo. Primerne so za vsakogar! Najbolj pa ti privoščim, da si kakšno svečko kupiš zase. Treat yourself! Med njenimi vonji se najde vse - od najbolj svežih in nežnih, do močnih sadnih in čokoladnih, skratka za prav vsako priložnost in počutje. Moja koda NINATCANDLES30 pa ti na vse svečke prinese -30% popusta! Svečke, ki so že tako ali tako zelo ugodne pri 14,90€, lahko sedaj dobiš za dobrih 10€! Psst! Dostava po SLO je brezplačna! ;)

Upam, da bo letos tvoj dom dišal tako lepo kot moj! :)

LP, 
Nina xx

*PR izdelki.


SHARE:

2 comments

  1. Uuu zanimivo, teh se ne poznam. Pa res imajo zanimivo embalažo.

    ReplyDelete
  2. Prekrasno, zelo mi je všeč :)

    ReplyDelete

© Nina in the Spring. All rights reserved.
Blogger Template by pipdig